Nutriční hodnoty (Chřestová polévka s parmezánovými křupinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 160 kJ / 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,03 g |
Tuky | 79,60 g |
– nasycené | 46,53 g |
– nenasycené | 21,17 g |
–– mononenasycené | 18,47 g |
–– polynenasycené | 2,70 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 20,67 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 23,67 g |
– cukry | 17,00 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 500 g |
1 l 1 l zeleninového vývaru (podle potřeby) | Vývar zeleninový | 1000 ml |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
100 g 100 g parmezánu (nebo Gran Moravia) | Parmezán | 100 g |
sůl | Sůl mořská |