Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chřestová polévka s parmezánovými křupinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 160 kJ /
994 kcal
Bílkoviny40,43 g
– z toho živočišné bílkoviny32,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,03 g
Tuky79,60 g
– nasycené46,53 g
– nenasycené21,17 g
–– mononenasycené18,47 g
–– polynenasycené2,70 g
––– omega 30,60 g
Vláknina20,67 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 1,31 g
Sůl3,30 g
Sacharidy23,67 g
– cukry17,00 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý 500 g
1 l 1 l zeleninového vývaru (podle potřeby) Vývar zeleninový 1000 ml
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
100 g 100 g parmezánu (nebo Gran Moravia) Parmezán 100 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.