Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort - květinové sudy s krokusy a břečťanem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 40

Energie54 241 kJ /
12 964 kcal
Bílkoviny344,80 g
– z toho živočišné bílkoviny280,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,60 g
Tuky369,80 g
– nasycené91,66 g
– nenasycené235,77 g
–– mononenasycené169,97 g
–– polynenasycené65,80 g
––– omega 314,66 g
Vláknina50,60 g
Cholesterol 4,19 g
Sodík 4,07 g
Sůl9,15 g
Sacharidy2 038,90 g
– cukry1 754,80 g
––– laktóza195,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
špetka špetka soli Sůl mořská
150 g 150 g cukru písek Cukr bílý 150 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
30 g 30 g kakaa Kakao prášek 30 g
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
10 10 vajec Vejce slepičí 700 g
2 špetky 2 špetky soli Sůl mořská 2 g
300 g 300 g cukru Cukr bílý 300 g
10 lžic 10 lžic oleje Olej řepkový 110 ml
60 g 60 g kakaa Kakao prášek 60 g
240 g 240 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 240 g
0,5 l 0,5 l vody Voda 500 ml
10 10 plných lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
2 2 másla Creme Bonjour Margarín
2 2 měkké tvarohy Tvaroh polotučný
cukr moučka dle chuti Cukr bílý
1 kg 1 kg čerstvých jahod Jahody čerstvé 1000 g
pikantní marmeláda Marmeláda z červeného rybízu
z 1 kg z 1 kg cukru Cukr bílý 1000 g
0,5 kg 0,5 kg sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 500 g
vody Voda
medu Med nepasterovaný
mandlového aroma Aroma mandlové
potravinářské barvy E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.