Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s řapíkatým celerem a sušenými rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 527 kJ /
1 321 kcal
Bílkoviny33,90 g
– z toho živočišné bílkoviny4,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,70 g
Tuky57,90 g
– nasycené15,80 g
– nenasycené37,58 g
–– mononenasycené16,65 g
–– polynenasycené20,93 g
––– omega 31,04 g
Vláknina59,40 g
Cholesterol 103 mg
Sodík 2,05 g
Sůl4,70 g
Sacharidy136,36 g
– cukry25,00 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor uvařených den předem Brambor zimní 600 g
5-6 5-6 sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
2 2 jarní cibulky i s natí Cibulka jarní čerstvá
150 g 150 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce majonézy Majonéza 37.5 g
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 15 g
1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky nebo špetka cukru Chilli omáčka 15 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
vařená vejce na ozdobu Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.