Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlemýždi (šneci) po gaskoňsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 539 kJ /
368 kcal
Bílkoviny6,04 g
– z toho živočišné bílkoviny3,89 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,15 g
Tuky31,46 g
– nasycené17,67 g
– nenasycené11,66 g
–– mononenasycené10,21 g
–– polynenasycené1,45 g
––– omega 30,15 g
Vláknina1,08 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 169 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy14,56 g
– cukry1,32 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 ks 6 ks šnečího masa Vepřová kýta
6 ks 6 ks šnečích ulit
hovězí vývar (masox) Vývar hovězí
1/2 1/2 rohlíku (včerejší) Rohlík pšeničný bílý 21.5 g
mléko (nebo bílé víno) Mléko kravské polotučné 1,5%
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 1 třená sardelka (sardelová pasta)
sůl, pepř (bílý), květ, kůra (strouhaná), petrželka (sekaná) Petržel nať čerstvá
strouhanka Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.