Nutriční hodnoty (Hlemýždi (šneci) po gaskoňsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 539 kJ / 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,89 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,15 g |
Tuky | 31,46 g |
– nasycené | 17,67 g |
– nenasycené | 11,66 g |
–– mononenasycené | 10,21 g |
–– polynenasycené | 1,45 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 1,08 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 169 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 14,56 g |
– cukry | 1,32 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 ks 6 ks šnečího masa | Vepřová kýta | |
6 ks 6 ks šnečích ulit | ||
hovězí vývar (masox) | Vývar hovězí | |
1/2 1/2 rohlíku (včerejší) | Rohlík pšeničný bílý | 21.5 g |
mléko (nebo bílé víno) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 1 třená sardelka (sardelová pasta) | ||
sůl, pepř (bílý), květ, kůra (strouhaná), petrželka (sekaná) | Petržel nať čerstvá | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná |