Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená tarhoňa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 755 kJ /
1 615 kcal
Bílkoviny72,32 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,60 g
Tuky34,56 g
– nasycené8,69 g
– nenasycené15,27 g
–– mononenasycené11,69 g
–– polynenasycené3,58 g
––– omega 30,45 g
Vláknina15,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 489 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy245,80 g
– cukry24,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 300 g cca 300 g tarhoně (maďarská přílohová těstovina ve formě drobných kuliček) Těstoviny pšeničné 300 g
anglická slanina Anglická slanina
salám Gothaj Měkký salám
cibule Cibule čerstvá
uzený sýr Eidam 30% t. v s. uzený
slunečnicový olej Olej slunečnicový
Niva Niva 50% t. v s.
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
cca 0,5 dl cca 0,5 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
libeček Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř čtyř barev Pepř barevný
1/4 1/4 hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé
kopr Kopr nať čerstvý
balzamikový ocet (bílý) Ocet balsamikový bílý
mletý cukr Cukr bílý
olivový olej Olej olivový
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
citrónová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.