Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pitipanna (vraž do pánve))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie358 kJ /
86 kcal
Bílkoviny2,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,45 g
Tuky0,42 g
– nasycené0,14 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,07 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,75 g
– cukry10,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
syrové brambory dle počtu osob Brambor zimní
2-3 2-3 cibule Cibule čerstvá 175 g
zbytky pečeného masa nebo měkký salám Vepřová plec
naložená červená řepa Červená řepa čerstvá
vejce dle počtu osob Vejce slepičí
kečup Kečup sladký
sůl Sůl mořská
pepř (nemusí být) Pepř černý
olej nebo tuk z pečení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.