Nutriční hodnoty (Pitipanna (vraž do pánve))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 358 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,45 g |
Tuky | 0,42 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,75 g |
– cukry | 10,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
syrové brambory dle počtu osob | Brambor zimní | |
2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
zbytky pečeného masa nebo měkký salám | Vepřová plec | |
naložená červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
vejce dle počtu osob | Vejce slepičí | |
kečup | Kečup sladký | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř (nemusí být) | Pepř černý | |
olej nebo tuk z pečení | Olej řepkový |