Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s tofu chilli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 174 kJ / 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,18 g |
Tuky | 50,89 g |
– nasycené | 6,87 g |
– nenasycené | 43,95 g |
–– mononenasycené | 37,37 g |
–– polynenasycené | 6,59 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 3,27 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 370 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 10,60 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
½ hlávkového salátu (jakýkoliv druh) | Salát hlávkový čerstvý | |
½ salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 chilli tofu | Tofu bylinkové | |
2 lžíce 2 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
1 lžíce 1 lžíce bílého vínneho octu | Ocet lihový | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
sůl | Sůl mořská |