Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkvový závin z jogurtového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 735 kJ /
2 327 kcal
Bílkoviny49,26 g
– z toho živočišné bílkoviny25,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,70 g
Tuky163,40 g
– nasycené96,49 g
– nenasycené60,14 g
–– mononenasycené50,96 g
–– polynenasycené9,18 g
––– omega 32,02 g
Vláknina14,10 g
Cholesterol 424 mg
Sodík 681 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy157,72 g
– cukry29,32 g
––– laktóza7,59 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 180 g
80 g 80 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 80 ml
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
300 g 300 g mrkve Mrkev čerstvá 300 g
200 g 200 g lučiny Lučina 70% t.v s. 200 g
hrst hrst čerstvé petrželky (příp. koriandru) Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
vejce na potření Vejce slepičí
sezamové semínko na posypání Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.