Nutriční hodnoty (Zapečené brambory se špenátem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 406 kJ / 1 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,77 g |
Tuky | 55,22 g |
– nasycené | 32,63 g |
– nenasycené | 18,89 g |
–– mononenasycené | 16,16 g |
–– polynenasycené | 2,74 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 42,44 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 215,20 g |
– cukry | 41,52 g |
––– laktóza | 20,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
400 g 400 g špenátu | Špenát čerstvý | 400 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
200 ml 200 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
200 g 200 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |