Nutriční hodnoty (Kynutý koláč s rebarborou, jahodovou a jablečnou marmeládou, drobenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 923 kJ / 4 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,00 g |
Tuky | 161,00 g |
– nasycené | 96,92 g |
– nenasycené | 57,28 g |
–– mononenasycené | 50,36 g |
–– polynenasycené | 6,92 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 31,60 g |
Cholesterol | 874 mg |
Sodík | 963 mg |
Sůl | 2,32 g |
Sacharidy | 558,10 g |
– cukry | 201,01 g |
––– laktóza | 13,61 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
250 ml 250 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
70 g 70 g mletého cukru | Cukr bílý | 70 g |
70 g 70 g změklého másla | Máslo kravské | 70 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
2 špetky 2 špetky soli | Sůl mořská | 2 g |
500 g 500 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
jahody (nebo meruňky, švestky) | Jahody čerstvé | |
strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
100 g 100 g cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |