Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutý koláč s rebarborou, jahodovou a jablečnou marmeládou, drobenka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 923 kJ /
4 045 kcal
Bílkoviny75,05 g
– z toho živočišné bílkoviny17,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,00 g
Tuky161,00 g
– nasycené96,92 g
– nenasycené57,28 g
–– mononenasycené50,36 g
–– polynenasycené6,92 g
––– omega 30,58 g
Vláknina31,60 g
Cholesterol 874 mg
Sodík 963 mg
Sůl2,32 g
Sacharidy558,10 g
– cukry201,01 g
––– laktóza13,61 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
20 g 20 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 20 g
250 ml 250 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
70 g 70 g mletého cukru Cukr bílý 70 g
70 g 70 g změklého másla Máslo kravské 70 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
2 špetky 2 špetky soli Sůl mořská 2 g
500 g 500 g rebarbory Rebarbora čerstvá 500 g
jahody (nebo meruňky, švestky) Jahody čerstvé
strouhaná citronová kůra Citronová kúra čerstvá
150 g 150 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g
100 g 100 g cukru krystal Cukr bílý 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.