Nutriční hodnoty (Jednoduchá buchta z dýně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 879 kJ / 4 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,00 g |
Tuky | 255,88 g |
– nasycené | 151,23 g |
– nenasycené | 89,80 g |
–– mononenasycené | 79,37 g |
–– polynenasycené | 10,44 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 890 mg |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 535,03 g |
– cukry | 216,23 g |
––– laktóza | 19,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
350 g 350 g dýně (máslové, hokaido) | Dýně čerstvá | 350 g |
120 g 120 g krupicového cukru | Cukr bílý | 120 g |
200 g 200 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 200 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
1 lžíce 1 lžíce instantní kávy (suchá, prášek) | Káva instantní sušená | 15 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |