Nutriční hodnoty (Polévka z pohanky a fazolí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 398 kJ / 1 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 78,54 g |
Tuky | 5,15 g |
– nasycené | 1,35 g |
– nenasycené | 3,49 g |
–– mononenasycené | 1,25 g |
–– polynenasycené | 2,24 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 73,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 119 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 258,00 g |
– cukry | 23,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g pohanky | Pohanka loupaná | 100 g |
250 g 250 g vařených fazolí | Fazole bílé | 250 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |