Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z pohanky a fazolí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 398 kJ /
1 529 kcal
Bílkoviny78,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny78,54 g
Tuky5,15 g
– nasycené1,35 g
– nenasycené3,49 g
–– mononenasycené1,25 g
–– polynenasycené2,24 g
––– omega 30,08 g
Vláknina73,04 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 119 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy258,00 g
– cukry23,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g pohanky Pohanka loupaná 100 g
250 g 250 g vařených fazolí Fazole bílé 250 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá
1 lžíce 1 lžíce červené mleté papriky Paprika červená sušená 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.