Nutriční hodnoty (Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 989 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,79 g |
Tuky | 35,89 g |
– nasycené | 11,54 g |
– nenasycené | 23,67 g |
–– mononenasycené | 19,67 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 6,81 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 430 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 28,44 g |
– cukry | 13,68 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 uzený hovězí jazyk | Jazyk hovězí uzený | |
vše co patří do běžného vývaru | Vývar hovězí | |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1/2 1/2 střední cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
4 4 chilli papričky (je na vás kolik) | Chilli paprička čerstvá | |
3 lžičky 3 lžičky wasabi | Wasabi pasta | 15 g |
1 PL 1 PL vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
1 dcl 1 dcl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1,5 dcl 1,5 dcl vývaru z jazyka | Vývar hovězí | 150 ml |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |