Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přírodní pikantní vepřový plátek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie952 kJ /
227 kcal
Bílkoviny1,32 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,32 g
Tuky22,06 g
– nasycené1,51 g
– nenasycené19,59 g
–– mononenasycené13,86 g
–– polynenasycené5,73 g
––– omega 31,80 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 886 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy5,80 g
– cukry2,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 plátky 3 plátky vepřového masa - měla jsem plec Vepřová kýta
řapík řapík celeru Celer bulva čerstvá
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
lžička lžička sušeného zázvoru Zázvor sušený
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku Česnek čerstvý 7 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru Cukr bílý 2.5 g
lžička lžička pikantní hořčice Hořčice dijonská
chilli Chilli paprička sušená
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
tuk na opečení Margarín
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.