Nutriční hodnoty (Přírodní pikantní vepřový plátek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 952 kJ / 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
Tuky | 22,06 g |
– nasycené | 1,51 g |
– nenasycené | 19,59 g |
–– mononenasycené | 13,86 g |
–– polynenasycené | 5,73 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 886 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 5,80 g |
– cukry | 2,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 plátky 3 plátky vepřového masa - měla jsem plec | Vepřová kýta | |
řapík řapík celeru | Celer bulva čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
lžička lžička sušeného zázvoru | Zázvor sušený | |
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
lžička lžička pikantní hořčice | Hořčice dijonská | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tuk na opečení | Margarín | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |