Nutriční hodnoty (Zapečená tykev s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 474 kJ / 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,85 g |
Tuky | 38,90 g |
– nasycené | 23,84 g |
– nenasycené | 13,05 g |
–– mononenasycené | 11,33 g |
–– polynenasycené | 1,72 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 20,75 g |
Cholesterol | 132 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 70,50 g |
– cukry | 51,55 g |
––– laktóza | 14,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g tykve (jakékoliv) | Dýně čerstvá | 400 g |
400 g 400 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 400 g |
100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
200 ml 200 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |