Nutriční hodnoty (Zapečené jáhlové noky s brokolicí, lososem a ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 898 kJ / 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 31,59 g |
– nasycené | 10,35 g |
– nenasycené | 13,78 g |
–– mononenasycené | 9,99 g |
–– polynenasycené | 3,79 g |
––– omega 3 | 1,17 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 404 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 19,87 g |
– cukry | 12,67 g |
––– laktóza | 4,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení jáhlového těsta Nominal | ||
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
150 g 150 g lososa | Losos filet s kůží | 150 g |
125 g 125 g ricotty | Ricotta | 125 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
špetka špetka himalájské růžové soli | Sůl mořská |