Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Povidloně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie13 315 kJ /
3 183 kcal
Bílkoviny74,18 g
– z toho živočišné bílkoviny49,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,20 g
Tuky177,90 g
– nasycené98,36 g
– nenasycené65,65 g
–– mononenasycené56,83 g
–– polynenasycené8,82 g
––– omega 30,76 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 1,72 g
Sodík 1,01 g
Sůl2,41 g
Sacharidy311,72 g
– cukry143,32 g
––– laktóza8,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 l 1/2 l vody Voda 500 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
230 g 230 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 230 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
2 2 tvarohy (po 250 g) Tvaroh polotučný
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
4 lžíce 4 lžíce rozpuštěného másla Máslo kravské 40 g
1 1 ztužovač šlehačky (nemusí být) Ztužovač šlehačky
200 g 200 g povidel (podle chuti) Povidla 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.