Nutriční hodnoty (Povidloně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 13 315 kJ / 3 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,20 g |
Tuky | 177,90 g |
– nasycené | 98,36 g |
– nenasycené | 65,65 g |
–– mononenasycené | 56,83 g |
–– polynenasycené | 8,82 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 1,72 g |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,41 g |
Sacharidy | 311,72 g |
– cukry | 143,32 g |
––– laktóza | 8,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 l 1/2 l vody | Voda | 500 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
230 g 230 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 230 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
2 2 tvarohy (po 250 g) | Tvaroh polotučný | |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
4 lžíce 4 lžíce rozpuštěného másla | Máslo kravské | 40 g |
1 1 ztužovač šlehačky (nemusí být) | Ztužovač šlehačky | |
200 g 200 g povidel (podle chuti) | Povidla | 200 g |