Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jambalaya s bulgurem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 755 kJ /
658 kcal
Bílkoviny54,61 g
– z toho živočišné bílkoviny31,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,61 g
Tuky8,44 g
– nasycené2,45 g
– nenasycené5,44 g
–– mononenasycené2,07 g
–– polynenasycené3,37 g
––– omega 30,22 g
Vláknina66,46 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 1,50 g
Sůl3,40 g
Sacharidy60,13 g
– cukry29,87 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 stehenní kuřecí plátky Kuře prso
1 1 chorizo (nebo jinou pikantní paprikovou klobásu) Chorizo
150 g 150 g vyloupaných čerstvých krevet (kdo nemá rád mořské plody, může vynechat) Krevety loupané 150 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 - 3 řapíky 2 - 3 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1250 g
100 ml 100 ml drcených rajčat Pyré z červených rajčat
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
200 ml 200 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 200 ml
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
zarovnaná 1 PL PL sladké mleté papriky Paprika červená sušená
1 KL 1 KL uzené papriky Paprika uzená 5 g
špetka špetka drceného chilli Chilli paprička sušená
hrnek hrnek hrubého bulguru Pšeničný bulgur
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
pár snítek snítek tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.