Nutriční hodnoty (Jambalaya s bulgurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 755 kJ / 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,61 g |
Tuky | 8,44 g |
– nasycené | 2,45 g |
– nenasycené | 5,44 g |
–– mononenasycené | 2,07 g |
–– polynenasycené | 3,37 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 66,46 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 60,13 g |
– cukry | 29,87 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 stehenní kuřecí plátky | Kuře prso | |
1 1 chorizo (nebo jinou pikantní paprikovou klobásu) | Chorizo | |
150 g 150 g vyloupaných čerstvých krevet (kdo nemá rád mořské plody, může vynechat) | Krevety loupané | 150 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 - 3 řapíky 2 - 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1250 g |
100 ml 100 ml drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
zarovnaná 1 PL PL sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | |
1 KL 1 KL uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
špetka špetka drceného chilli | Chilli paprička sušená | |
hrnek hrnek hrubého bulguru | Pšeničný bulgur | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pár snítek snítek tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |