Nutriční hodnoty (Kedlubny v sýrovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 182 kJ / 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,14 g |
Tuky | 26,81 g |
– nasycené | 9,61 g |
– nenasycené | 9,80 g |
–– mononenasycené | 7,93 g |
–– polynenasycené | 1,87 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 12,23 g |
Cholesterol | 532 mg |
Sodík | 643 mg |
Sůl | 1,61 g |
Sacharidy | 30,99 g |
– cukry | 15,91 g |
––– laktóza | 0,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 menší kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce strouhaného parmazánu | Parmezán | 22.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
1 lžíce 1 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
na špičku nože na špičku nože prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
sůl | Sůl mořská | |
olej na smažení | Olej řepkový |