Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubny v sýrovém těstíčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 182 kJ /
522 kcal
Bílkoviny33,25 g
– z toho živočišné bílkoviny24,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,14 g
Tuky26,81 g
– nasycené9,61 g
– nenasycené9,80 g
–– mononenasycené7,93 g
–– polynenasycené1,87 g
––– omega 30,12 g
Vláknina12,23 g
Cholesterol 532 mg
Sodík 643 mg
Sůl1,61 g
Sacharidy30,99 g
– cukry15,91 g
––– laktóza0,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 menší kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
1-2 lžíce 1-2 lžíce strouhaného parmazánu Parmezán 22.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 2.5 g
bazalka Bazalka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
1 lžíce 1 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 15 g
na špičku nože na špičku nože prášku do pečiva Kypřící prášek
sůl Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.