Nutriční hodnoty (Cizrnová polévka se slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 599 kJ / 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
Tuky | 87,45 g |
– nasycené | 43,06 g |
– nenasycené | 43,39 g |
–– mononenasycené | 36,33 g |
–– polynenasycené | 7,06 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 10,17 g |
– cukry | 0,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 plechovka 1 plechovka cizrny (ta obsahuje 265 g), cizrnu scedíme | Cizrna | |
1/2 l 1/2 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
snítku snítku rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
hrst hrst těstovin (tentokrát to jsou farfalle) | Těstoviny pšeničné | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |