Nutriční hodnoty (Japonský okurkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 675 kJ / 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 8,75 g |
– nasycené | 1,38 g |
– nenasycené | 6,75 g |
–– mononenasycené | 3,31 g |
–– polynenasycené | 3,44 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 0,31 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 806 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 16,99 g |
– cukry | 10,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce japonského rýžového octu | Ocet rýžový | 30 ml |
10 g 10 g cukru | Cukr bílý | 10 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
2-3 lžičky 2-3 lžičky sezamových semínek | Sezam loupaný | 12.5 g |