Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Japonský okurkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie675 kJ /
161 kcal
Bílkoviny3,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,50 g
Tuky8,75 g
– nasycené1,38 g
– nenasycené6,75 g
–– mononenasycené3,31 g
–– polynenasycené3,44 g
––– omega 30,13 g
Vláknina0,31 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 806 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy16,99 g
– cukry10,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
2 lžíce 2 lžíce japonského rýžového octu Ocet rýžový 30 ml
10 g 10 g cukru Cukr bílý 10 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
2-3 lžičky 2-3 lžičky sezamových semínek Sezam loupaný 12.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.