Nutriční hodnoty (Zelný salát pro trpělivé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 834 kJ / 1 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,41 g |
Tuky | 100,72 g |
– nasycené | 7,02 g |
– nenasycené | 89,39 g |
–– mononenasycené | 63,08 g |
–– polynenasycené | 26,31 g |
––– omega 3 | 8,20 g |
Vláknina | 11,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 52,30 g |
– cukry | 45,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 zelená feferonka | Paprika zelená čerstvá | |
2 2 lžíce zeleninové směsi (z konzervy Bonduelle "Mexiko") | Mrkev mražená | |
hrst hrst nakládaných papriček jalapeňo | Jalapeňo paprička sterilovaná | |
1/2 1/2 mrkve | Mrkev čerstvá | 25 g |
30 g 30 g cukru krystal | Cukr bílý | 30 g |
1 lžička 1 lžička celozrnné hořčice | Hořčice kremžská | |
5 lžic 5 lžic rostlinného oleje bez aroma, takže řepkový | Olej řepkový | 100 ml |
3 lžíce 3 lžíce bílého vinného octa nebo můžete dát jablečný | Ocet vinný bílý | 45 ml |