Nutriční hodnoty (Vepřové medailonky se šťouchanými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 66 155 kJ / 15 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 400,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 400,21 g |
Tuky | 40,51 g |
– nasycené | 13,26 g |
– nenasycené | 7,01 g |
–– mononenasycené | 6,50 g |
–– polynenasycené | 0,51 g |
––– omega 3 | 2,08 g |
Vláknina | 440,49 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3 241,25 g |
– cukry | 200,27 g |
––– laktóza | 0,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 steaky 4 steaky z vepřové panenky silné asi 5 cm, o celkové váze 400 – 500 g | Vepřová panenka | |
4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový | |
25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
2 lístky 2 lístky bazalky | Bazalka čerstvá | |
malá snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
1/2 stroužku 1/2 stroužku česneku | Česnek čerstvý | 3.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
400 400 – 500 g brambor | Brambor zimní | 20000 g |
oříšek oříšek másla | Máslo kravské | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |