Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Segedín z trouby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie2 614 kJ /
625 kcal
Bílkoviny107,65 g
– z toho živočišné bílkoviny106,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky18,00 g
– nasycené5,07 g
– nenasycené8,82 g
–– mononenasycené6,99 g
–– polynenasycené1,83 g
––– omega 30,13 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 270 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy7,13 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g vepřového masa Vepřová kýta 500 g
1 sáček 1 sáček kysaného zelí Zelí bílé kvašené
200 ml 200 ml smetany 33% Smetana kravská sladká 35% 200 ml
1/4 l 1/4 l vývaru (voda + bujon) Vývar masový 250 ml
cukr (dle chuti) Cukr bílý
1 lžíce 1 lžíce instantní jíšky Jíška máslová 15 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mletý kmín Kmín mletý
sladká paprika Paprika červená sušená
trochu trochu pálivé papriky Paprika pálivá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.