Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory s cibulkou a křupavým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 912 kJ /
696 kcal
Bílkoviny20,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,03 g
Tuky1,73 g
– nasycené0,27 g
– nenasycené0,62 g
–– mononenasycené0,19 g
–– polynenasycené0,43 g
––– omega 30,08 g
Vláknina32,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy134,82 g
– cukry15,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g brambor Brambor zimní 750 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 menší hlávky celeru Celer bulva čerstvá 270 g
lžíce lžíce másla Máslo kravské
lžíce lžíce oleje Olej řepkový
smetana podle potřeby Smetana kravská sladká 12%
sůl Sůl mořská
mletý kmín Kmín mletý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.