Nutriční hodnoty (Hovězí plátky pečené v jogurtu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 312 kJ / 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,90 g |
Tuky | 10,05 g |
– nasycené | 4,89 g |
– nenasycené | 4,68 g |
–– mononenasycené | 3,47 g |
–– polynenasycené | 1,21 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 14,01 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 472 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 37,56 g |
– cukry | 20,85 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky cca 400 g hovězí kýty | Hovězí kýta | |
4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
200 g 200 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
šťávu z 1/2 šťávu z 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
šťávu z 1 šťávu z 1 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
pálivá paprika podle chuti | Paprika pálivá | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sádlo nebo máslo na vymazání pekáčku | Sádlo vepřové |