Nutriční hodnoty (Švýcarská sýrová polévka s listovým špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 364 kJ / 3 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 152,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,70 g |
Tuky | 211,65 g |
– nasycené | 135,90 g |
– nenasycené | 75,60 g |
–– mononenasycené | 32,54 g |
–– polynenasycené | 43,06 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 10,31 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 27,83 g |
Sůl | 74,68 g |
Sacharidy | 183,42 g |
– cukry | 9,73 g |
––– laktóza | 2,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g ementálu (primátoru, madelandu) | Ementál | 200 g |
150 g 150 g světlé bagety (1 klasická velikost) | Bageta pšeničná | 150 g |
750 ml 750 ml bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 750 g |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
hrst hrst listového baby špenátu | Baby špenát | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
kolečka kolečka cibule | Cibule čerstvá | |
tenké plátky plátky slaniny na ozdobu | Špek |