Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švýcarská sýrová polévka s listovým špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 364 kJ /
3 433 kcal
Bílkoviny161,97 g
– z toho živočišné bílkoviny152,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,70 g
Tuky211,65 g
– nasycené135,90 g
– nenasycené75,60 g
–– mononenasycené32,54 g
–– polynenasycené43,06 g
––– omega 30,75 g
Vláknina10,31 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 27,83 g
Sůl74,68 g
Sacharidy183,42 g
– cukry9,73 g
––– laktóza2,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g ementálu (primátoru, madelandu) Ementál 200 g
150 g 150 g světlé bagety (1 klasická velikost) Bageta pšeničná 150 g
750 ml 750 ml bujónu nebo vývaru Bujón hovězí 750 g
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
hrst hrst listového baby špenátu Baby špenát
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
kolečka kolečka cibule Cibule čerstvá
tenké plátky plátky slaniny na ozdobu Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.