Nutriční hodnoty (Zelánky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 334 kJ / 3 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 203,36 g |
– nasycené | 84,96 g |
– nenasycené | 111,95 g |
–– mononenasycené | 82,77 g |
–– polynenasycené | 29,18 g |
––– omega 3 | 3,20 g |
Vláknina | 15,55 g |
Cholesterol | 439 mg |
Sodík | 4,53 g |
Sůl | 11,21 g |
Sacharidy | 256,45 g |
– cukry | 24,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
sušené droždí (nebo 1 kostička) | Droždí sušené | |
trochu trochu soli | Sůl mořská | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 sklenice 1 sklenice sterilovaného zelí | Zelí bílé sterilované | 200 g |
15 dkg 15 dkg špeku | Špek | 150 g |
15 dkg 15 dkg uzeniny | Párek vepřový | 150 g |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |