Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlé řezy - jahody pod peřinkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 260 kJ /
2 452 kcal
Bílkoviny71,34 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,66 g
Tuky14,03 g
– nasycené3,22 g
– nenasycené6,70 g
–– mononenasycené3,46 g
–– polynenasycené3,24 g
––– omega 30,03 g
Vláknina19,15 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 234 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy500,55 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 celé vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilínový cukr Cukr vanilkový
1/2 hrnku 1/2 hrnku krupice Krupice pšeničná hrubá 125 g
1 kostka 1 kostka hery Margarín
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
mléko podle potřeby (asi hrnek) Mléko kravské polotučné 1,5%
1/8 1/8 másla Máslo kravské 0.125 g
1 1 uvařený vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1-2 1-2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
cukr - asi 3 lžíce lžíce Cukr bílý
na potření marmeláda višňová nebo rybízová Marmeláda višňová
jahody Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.