Nutriční hodnoty (Rychlé řezy - jahody pod peřinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 260 kJ / 2 452 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,66 g |
Tuky | 14,03 g |
– nasycené | 3,22 g |
– nenasycené | 6,70 g |
–– mononenasycené | 3,46 g |
–– polynenasycené | 3,24 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 19,15 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 234 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 500,55 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vanilínový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku krupice | Krupice pšeničná hrubá | 125 g |
1 kostka 1 kostka hery | Margarín | |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
mléko podle potřeby (asi hrnek) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1/8 1/8 másla | Máslo kravské | 0.125 g |
1 1 uvařený vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1-2 1-2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
cukr - asi 3 lžíce lžíce | Cukr bílý | |
na potření marmeláda višňová nebo rybízová | Marmeláda višňová | |
jahody | Jahody čerstvé |