Nutriční hodnoty (Koláčky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 645 kJ / 3 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,53 g |
Tuky | 141,39 g |
– nasycené | 85,31 g |
– nenasycené | 50,89 g |
–– mononenasycené | 43,15 g |
–– polynenasycené | 7,73 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 15,92 g |
Cholesterol | 610 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 479,26 g |
– cukry | 133,28 g |
––– laktóza | 13,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
150 g 150 g rozpuštěné másla | Máslo kravské | 150 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
180 g 180 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 180 g |
320 g 320 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 320 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
1/2 kostky 1/2 kostky čerstvých kvasnic | Droždí pekařské lisované | 11.5 g |
trochu trochu soli | Sůl mořská | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
Povidla nebo makovou náplň, ořechovou, tvarohovou nebo jablečnou. | Povidla |