Nutriční hodnoty (Hovězí maso v kedlubnové omáčce s tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 5 879 kJ / 1 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 240,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 223,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,31 g |
Tuky | 18,59 g |
– nasycené | 7,37 g |
– nenasycené | 9,64 g |
–– mononenasycené | 7,80 g |
–– polynenasycené | 1,84 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 28,96 g |
Cholesterol | 475 mg |
Sodík | 973 mg |
Sůl | 2,44 g |
Sacharidy | 58,52 g |
– cukry | 27,30 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího masa | Hovězí kýta | 1000 g |
3 3 středně velké kedlubny | Kedluben čerstvý | 540 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
7 stroužků 7 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 49 g |
1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
2 2 velké lžíce másla | Máslo kravské | 2 g |
olej | Olej řepkový | |
snítka čerstvého tymiánu + dva stonky na dochucení | Tymián čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín |