Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí maso v kedlubnové omáčce s tymiánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie5 879 kJ /
1 405 kcal
Bílkoviny240,32 g
– z toho živočišné bílkoviny223,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,31 g
Tuky18,59 g
– nasycené7,37 g
– nenasycené9,64 g
–– mononenasycené7,80 g
–– polynenasycené1,84 g
––– omega 30,26 g
Vláknina28,96 g
Cholesterol 475 mg
Sodík 973 mg
Sůl2,44 g
Sacharidy58,52 g
– cukry27,30 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího masa Hovězí kýta 1000 g
3 3 středně velké kedlubny Kedluben čerstvý 540 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
7 stroužků 7 stroužků česneku Česnek čerstvý 49 g
1 1 brambora Brambor zimní 50 g
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
2 2 velké lžíce másla Máslo kravské 2 g
olej Olej řepkový
snítka čerstvého tymiánu + dva stonky na dochucení Tymián čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.