Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomazánka z ředkviček, rukoly a parmezánu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 288 kJ /
308 kcal
Bílkoviny20,43 g
– z toho živočišné bílkoviny19,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,66 g
Tuky22,37 g
– nasycené8,58 g
– nenasycené7,66 g
–– mononenasycené6,45 g
–– polynenasycené1,21 g
––– omega 30,11 g
Vláknina2,42 g
Cholesterol 402 mg
Sodík 430 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy5,03 g
– cukry3,10 g
––– laktóza0,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
2 hrsti 2 hrsti rukoly Rukola čerstvá
1-2 PL 1-2 PL parmezánu Parmezán 22.5 g
1 1 lučina Lučina 70% t.v s.
1 1 měkký tvaroh Tvaroh polotučný
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1-2 1-2 vejce natvrdo Vejce slepičí 105 g
šunka Šunka vepřová vařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.