Nutriční hodnoty (Pomazánka z ředkviček, rukoly a parmezánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 288 kJ / 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,66 g |
Tuky | 22,37 g |
– nasycené | 8,58 g |
– nenasycené | 7,66 g |
–– mononenasycené | 6,45 g |
–– polynenasycené | 1,21 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 2,42 g |
Cholesterol | 402 mg |
Sodík | 430 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 5,03 g |
– cukry | 3,10 g |
––– laktóza | 0,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
2 hrsti 2 hrsti rukoly | Rukola čerstvá | |
1-2 PL 1-2 PL parmezánu | Parmezán | 22.5 g |
1 1 lučina | Lučina 70% t.v s. | |
1 1 měkký tvaroh | Tvaroh polotučný | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1-2 1-2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 105 g |
šunka | Šunka vepřová vařená |