Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar s blanšírovaným květákem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie641 kJ /
153 kcal
Bílkoviny11,20 g
– z toho živočišné bílkoviny4,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,20 g
Tuky5,93 g
– nasycené3,38 g
– nenasycené2,40 g
–– mononenasycené0,62 g
–– polynenasycené1,78 g
––– omega 30,27 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy10,17 g
– cukry6,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 ml 800 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 800 ml
1 1 mrkev z vývaru Vývar hovězí
pažitku Pažitka čerstvá
snítku snítku tymiánu Tymián sušený
kuřecí maso z vývaru Kuře prso
vlasové nudle Nudle pšeničné
6 růžiček 6 růžiček květáku Květák čerstvý 300 g
špetku špetku mletých chilli vloček na dochucení Chilli paprička sušená
pepř na dochucení Pepř černý
sůl na dochucení Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.