Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar s blanšírovaným květákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 641 kJ / 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,20 g |
Tuky | 5,93 g |
– nasycené | 3,38 g |
– nenasycené | 2,40 g |
–– mononenasycené | 0,62 g |
–– polynenasycené | 1,78 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 88 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 10,17 g |
– cukry | 6,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 ml 800 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 800 ml |
1 1 mrkev z vývaru | Vývar hovězí | |
pažitku | Pažitka čerstvá | |
snítku snítku tymiánu | Tymián sušený | |
kuřecí maso z vývaru | Kuře prso | |
vlasové nudle | Nudle pšeničné | |
6 růžiček 6 růžiček květáku | Květák čerstvý | 300 g |
špetku špetku mletých chilli vloček na dochucení | Chilli paprička sušená | |
pepř na dochucení | Pepř černý | |
sůl na dochucení | Sůl mořská |