Nutriční hodnoty (Biftek na zeleném pepři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 880 kJ / 2 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 228,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 213,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,25 g |
Tuky | 126,09 g |
– nasycené | 60,58 g |
– nenasycené | 51,34 g |
–– mononenasycené | 45,58 g |
–– polynenasycené | 5,77 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,19 g |
Sacharidy | 129,30 g |
– cukry | 32,80 g |
––– laktóza | 11,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 kg 3/4 kg svíčkové | Hovězí svíčková | 750 g |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
zelený pepř | Pepř zelený | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
worcestrová omáčka | Worcestrová omáčka | |
60 dkg 60 dkg brambor | Brambor zimní | 600 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
10 dkg 10 dkg sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 smetana na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |