Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodová bublanina bez bílků)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 383 kJ /
2 004 kcal
Bílkoviny41,50 g
– z toho živočišné bílkoviny14,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,06 g
Tuky118,16 g
– nasycené12,96 g
– nenasycené95,43 g
–– mononenasycené65,91 g
–– polynenasycené29,52 g
––– omega 37,07 g
Vláknina14,13 g
Cholesterol 644 mg
Sodík 201 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy186,46 g
– cukry38,88 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Nálev ze sterilizované cizrny - (je ho jen trochu) Cizrna
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku fruktozy Fruktóza
1 dcl 1 dcl uparveného sojového mléka- (sušené mléko rozšlehané ve vodě) Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 125 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 62.5 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku řepkového oleje Olej řepkový 62.5 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce plátků mandlí Mandle loupané 22.5 g
jahody podle potřeby Jahody čerstvé
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce fruktozy Fruktóza 30 g
podle potřeby hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.