Nutriční hodnoty (Jahodová bublanina bez bílků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 383 kJ / 2 004 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,06 g |
Tuky | 118,16 g |
– nasycené | 12,96 g |
– nenasycené | 95,43 g |
–– mononenasycené | 65,91 g |
–– polynenasycené | 29,52 g |
––– omega 3 | 7,07 g |
Vláknina | 14,13 g |
Cholesterol | 644 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 186,46 g |
– cukry | 38,88 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Nálev ze sterilizované cizrny - (je ho jen trochu) | Cizrna | |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku fruktozy | Fruktóza | |
1 dcl 1 dcl uparveného sojového mléka- (sušené mléko rozšlehané ve vodě) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 125 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 62.5 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku řepkového oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce plátků mandlí | Mandle loupané | 22.5 g |
jahody podle potřeby | Jahody čerstvé | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce fruktozy | Fruktóza | 30 g |
podle potřeby hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |