Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 213 kJ /
4 114 kcal
Bílkoviny71,86 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,00 g
Tuky143,62 g
– nasycené23,14 g
– nenasycené114,60 g
–– mononenasycené95,85 g
–– polynenasycené18,75 g
––– omega 30,46 g
Vláknina37,50 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 433 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy614,75 g
– cukry266,00 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek žitné celozrnné mouky Mouka žitná celozrnná hladká 250 g
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 hrnek 1 hrnek třtinového cukru Cukr třtinový 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku olivového oleje Olej olivový 125 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
lžička lžička kakaa Kakao prášek
lžička lžička skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.