Nutriční hodnoty (Jahodová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 213 kJ / 4 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
Tuky | 143,62 g |
– nasycené | 23,14 g |
– nenasycené | 114,60 g |
–– mononenasycené | 95,85 g |
–– polynenasycené | 18,75 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 37,50 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 614,75 g |
– cukry | 266,00 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek žitné celozrnné mouky | Mouka žitná celozrnná hladká | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek třtinového cukru | Cukr třtinový | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku olivového oleje | Olej olivový | 125 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
lžička lžička kakaa | Kakao prášek | |
lžička lžička skořice | Skořice ceylonská |