Nutriční hodnoty (Roláda s pudinkovým práškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 962 kJ / 1 664 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,16 g |
Tuky | 64,45 g |
– nasycené | 22,53 g |
– nenasycené | 31,45 g |
–– mononenasycené | 24,21 g |
–– polynenasycené | 7,24 g |
––– omega 3 | 1,21 g |
Vláknina | 2,80 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 237,75 g |
– cukry | 138,82 g |
––– laktóza | 7,22 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec - žloutky a bílky zvlášť | Vaječný žloutek | 115 g |
80 g 80 g pískového cukru | Cukr bílý | 80 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
3 PL 3 PL horké vody | Voda | 54 ml |
1 1 pudink vanilkový ( citronový ) | Puding v prášku | 40 g |
80 g 80 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 80 g |
2 KL 2 KL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
1 1 želatinový ztužovač | Ztužovač želatinový | |
2 PL 2 PL práškového cukru | Cukr bílý | 50 g |
jahody | Jahody čerstvé |