Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky s bůčkem a tymiánovou kedlubnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 10 551 kJ / 2 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 155,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,79 g |
Tuky | 183,07 g |
– nasycené | 52,89 g |
– nenasycené | 117,62 g |
–– mononenasycené | 89,53 g |
–– polynenasycené | 28,09 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 21,93 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 46,81 g |
– cukry | 25,60 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřových ocásků | Vepřový ocásek | 700 g |
200 g 200 g bůčku (plátky připravené na gril) | Vepřový bok | 200 g |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
250 ml 250 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 250 ml |
250 g 250 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 250 g |
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
2 snítky 2 snítky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
100-150 ml 100-150 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 125 ml |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
1 lžička 1 lžička octa na dochucení | Ocet lihový | 5 ml |
5 g 5 g cukru | Cukr bílý | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |