Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky s bůčkem a tymiánovou kedlubnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie10 551 kJ /
2 522 kcal
Bílkoviny165,00 g
– z toho živočišné bílkoviny155,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,79 g
Tuky183,07 g
– nasycené52,89 g
– nenasycené117,62 g
–– mononenasycené89,53 g
–– polynenasycené28,09 g
––– omega 31,05 g
Vláknina21,93 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 483 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy46,81 g
– cukry25,60 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vepřových ocásků Vepřový ocásek 700 g
200 g 200 g bůčku (plátky připravené na gril) Vepřový bok 200 g
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
250 ml 250 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 250 ml
250 g 250 g kedlubny Kedluben čerstvý 250 g
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu Tymián sušený 5 g
2 snítky 2 snítky čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
100-150 ml 100-150 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 125 ml
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1 lžička 1 lžička octa na dochucení Ocet lihový 5 ml
5 g 5 g cukru Cukr bílý 5 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.