Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaná červená řepa II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 010 kJ /
480 kcal
Bílkoviny0,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,92 g
Tuky23,15 g
– nasycené1,78 g
– nenasycené20,45 g
–– mononenasycené13,99 g
–– polynenasycené6,46 g
––– omega 31,80 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy66,56 g
– cukry46,29 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 červené řepy Červená řepa čerstvá
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 18 g
2 lžíce 2 lžíce balsamica Ocet balsamikový bílý 40 ml
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
3 3 hřebíčky Hřebíček
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř Pepř černý
hrst hrst lískových oříšků Lískový ořech
2 hrsti 2 hrsti polníčku Polníček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.