Nutriční hodnoty (Pravé telecí ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 124 kJ / 1 225 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 147,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,56 g |
Tuky | 33,54 g |
– nasycené | 20,04 g |
– nenasycené | 11,73 g |
–– mononenasycené | 10,68 g |
–– polynenasycené | 1,06 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 427 mg |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 28,74 g |
– cukry | 14,14 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
3 dl 3 dl bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
700 g 700 g telecího masa | Telecí kýta | 700 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
voda podle potřby | Voda | |
olej podle potřeby | Olej řepkový |