Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pravé telecí ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 124 kJ /
1 225 kcal
Bílkoviny151,47 g
– z toho živočišné bílkoviny147,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,56 g
Tuky33,54 g
– nasycené20,04 g
– nenasycené11,73 g
–– mononenasycené10,68 g
–– polynenasycené1,06 g
––– omega 30,16 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 427 mg
Sodík 479 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy28,74 g
– cukry14,14 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
3 dl 3 dl bílého vína Víno bílé suché 300 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
700 g 700 g telecího masa Telecí kýta 700 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
voda podle potřby Voda
olej podle potřeby Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.