Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaný květák se strouhankou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 820 kJ /
674 kcal
Bílkoviny52,04 g
– z toho živočišné bílkoviny10,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,83 g
Tuky31,06 g
– nasycené6,75 g
– nenasycené21,32 g
–– mononenasycené10,27 g
–– polynenasycené11,05 g
––– omega 30,29 g
Vláknina19,18 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 160 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy39,36 g
– cukry22,48 g
––– laktóza2,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 středně velký květák Květák čerstvý
250 g 250 g zeleninového tofu Tofu bylinkové 250 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
4 4 lžíce jemné strouhanky Strouhanka pšeničná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce celerové natě Petržel nať čerstvá 15 g
1 lžíce 1 lžíce bazalky Bazalka čerstvá 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.