Nutriční hodnoty (Zapékaný květák se strouhankou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 820 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,83 g |
Tuky | 31,06 g |
– nasycené | 6,75 g |
– nenasycené | 21,32 g |
–– mononenasycené | 10,27 g |
–– polynenasycené | 11,05 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 19,18 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 39,36 g |
– cukry | 22,48 g |
––– laktóza | 2,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně velký květák | Květák čerstvý | |
250 g 250 g zeleninového tofu | Tofu bylinkové | 250 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
4 4 lžíce jemné strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce celerové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |