Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hřib kovář v zelenině na způsob leča)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 075 kJ /
257 kcal
Bílkoviny12,74 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,06 g
Tuky8,07 g
– nasycené1,91 g
– nenasycené3,69 g
–– mononenasycené2,86 g
–– polynenasycené0,82 g
––– omega 30,04 g
Vláknina8,32 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 119 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy30,40 g
– cukry11,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 hřiby kováři Hřib čerstvý
2 2 nové menší brambory Brambor zimní 100 g
¼ zelené a žluté kapie Paprika žlutá čerstvá
2 2 koktejlová rajčátka Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 jarní cibule Cibule čerstvá 70 g
tymián, drcený kmín, sůl, pepř Pepř černý
možno vývar nebo voda na podlití Vývar hovězí
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.