Nutriční hodnoty (Hřib kovář v zelenině na způsob leča)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 075 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,06 g |
Tuky | 8,07 g |
– nasycené | 1,91 g |
– nenasycené | 3,69 g |
–– mononenasycené | 2,86 g |
–– polynenasycené | 0,82 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 8,32 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 119 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 30,40 g |
– cukry | 11,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hřiby kováři | Hřib čerstvý | |
2 2 nové menší brambory | Brambor zimní | 100 g |
¼ zelené a žluté kapie | Paprika žlutá čerstvá | |
2 2 koktejlová rajčátka | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 jarní cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
tymián, drcený kmín, sůl, pepř | Pepř černý | |
možno vývar nebo voda na podlití | Vývar hovězí | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |