Nutriční hodnoty (Babiččina koprová omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 417 kJ / 2 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,18 g |
Tuky | 166,78 g |
– nasycené | 98,86 g |
– nenasycené | 58,71 g |
–– mononenasycené | 49,69 g |
–– polynenasycené | 9,02 g |
––– omega 3 | 1,15 g |
Vláknina | 1,35 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 714 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 114,00 g |
– cukry | 82,36 g |
––– laktóza | 80,11 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40-50 g 40-50 g másla | Máslo kravské | 45 g |
4-5 lžic 4-5 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 45 g |
1,5 l 1,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1500 ml |
250 ml 250 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
sůl | Sůl mořská | |
vývar (voda) | Vývar masový | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
svazek svazek mladého kopru | Kopr nať čerstvý |