Nutriční hodnoty (Lehký piškotovo-jablečný řez s čokoládovou polevou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 951 kJ / 1 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 47,18 g |
– nasycené | 11,52 g |
– nenasycené | 21,81 g |
–– mononenasycené | 16,87 g |
–– polynenasycené | 4,94 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 614 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 128,70 g |
– cukry | 121,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
6 lžic 6 lžic krupicového cukru | Cukr bílý | 72 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
3 - 4 3 - 4 jablka | Jablko čerstvé | 525 g |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
1 1 čokoláda (na vaření) | Čokoláda mléčná 30% | |
trošku trošku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
rum | Rum | |
smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
jahody | Jahody čerstvé | |
lístečky máty | Máta peprná list čerstvá |