Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát se sýrem a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 722 kJ /
412 kcal
Bílkoviny14,13 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,53 g
Tuky22,53 g
– nasycené14,29 g
– nenasycené6,87 g
–– mononenasycené6,06 g
–– polynenasycené0,81 g
––– omega 30,20 g
Vláknina14,94 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 168 mg
Sůl0,56 g
Sacharidy31,81 g
– cukry26,83 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 mladé kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1 malá konzerva 1 malá konzerva kukuřice (210 g) Kukuřice sterilovaná
200 g 200 g husté zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
50 50 balkánského sýru (nebo nivy) Sýr balkánský (50% t. v s.)
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.