Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát se sýrem a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 722 kJ / 412 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,53 g |
Tuky | 22,53 g |
– nasycené | 14,29 g |
– nenasycené | 6,87 g |
–– mononenasycené | 6,06 g |
–– polynenasycené | 0,81 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 14,94 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 31,81 g |
– cukry | 26,83 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 mladé kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
1 malá konzerva 1 malá konzerva kukuřice (210 g) | Kukuřice sterilovaná | |
200 g 200 g husté zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
50 50 balkánského sýru (nebo nivy) | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |