Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákovo-bramborová krémová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie982 kJ /
235 kcal
Bílkoviny11,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,20 g
Tuky0,80 g
– nasycené0,18 g
– nenasycené0,27 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,18 g
––– omega 30,02 g
Vláknina11,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 87 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy39,90 g
– cukry8,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g květáku (cca 1/3 hlávky) Květák čerstvý 300 g
200 g 200 g brambor (cca 2 středně velké) Brambor zimní 200 g
smetana ke šlehání dle chuti (použila jsem přibližně třičtvrtě decky) Smetana kravská sladká 30%
vývar nebo voda dle potřeby Vývar hovězí
na špičku lžičky lžičky muškátového oříšku a kurkumy k dochucení Muškátový oříšek
2 snítky 2 snítky libečku (nemusí být) Libeček čerstvý
sůl dle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.