Nutriční hodnoty (Teplý pohankový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 10 099 kJ / 2 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 74,29 g |
Tuky | 40,10 g |
– nasycené | 5,78 g |
– nenasycené | 32,96 g |
–– mononenasycené | 17,90 g |
–– polynenasycené | 15,06 g |
––– omega 3 | 1,37 g |
Vláknina | 67,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 919 mg |
Sůl | 2,12 g |
Sacharidy | 406,33 g |
– cukry | 23,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky vařené pohanky | Pohanka loupaná | 500 g |
1 1 velká paprika (nejlépe strakatá) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky (dbejte na kvalitu) | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce dýňových semínek | Dýňová semínka | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce sezamových semínek | Sezam loupaný | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce balzamico octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |