Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý pohankový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie10 099 kJ /
2 414 kcal
Bílkoviny74,29 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,29 g
Tuky40,10 g
– nasycené5,78 g
– nenasycené32,96 g
–– mononenasycené17,90 g
–– polynenasycené15,06 g
––– omega 31,37 g
Vláknina67,58 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 919 mg
Sůl2,12 g
Sacharidy406,33 g
– cukry23,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky vařené pohanky Pohanka loupaná 500 g
1 1 velká paprika (nejlépe strakatá) Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky (dbejte na kvalitu) Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce dýňových semínek Dýňová semínka 15 g
1 lžíce 1 lžíce sezamových semínek Sezam loupaný 15 g
1 lžíce 1 lžíce balzamico octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.