Nutriční hodnoty (Vepřové v mrkvi s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 584 kJ / 1 096 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 109,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,28 g |
Tuky | 26,92 g |
– nasycené | 6,33 g |
– nenasycené | 14,18 g |
–– mononenasycené | 11,20 g |
–– polynenasycené | 2,98 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 18,38 g |
Cholesterol | 358 mg |
Sodík | 492 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 82,20 g |
– cukry | 13,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
550 g 550 g vepřové plece | Vepřová plec | 550 g |
5 5 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
3 lžíce 3 lžíce vloček | Vločky ovesné | 45 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
hrst hrst pórku najemno | Pórek čerstvý | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
snítka snítka čerstvé majoránky | Majoránka čerstvá | |
olej | Olej řepkový |