Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makrela na pánvi s pomerančovou salsou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 963 kJ /
1 664 kcal
Bílkoviny156,62 g
– z toho živočišné bílkoviny148,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,58 g
Tuky97,80 g
– nasycené24,63 g
– nenasycené72,50 g
–– mononenasycené57,89 g
–– polynenasycené14,61 g
––– omega 31,68 g
Vláknina11,23 g
Cholesterol 573 mg
Sodík 518 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy33,75 g
– cukry6,49 g
––– laktóza0,04 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g makrel Makrela 800 g
1 1 pomeranč Pomeranč čerstvý
2 lžičky 2 lžičky uzené papriky Paprika uzená 10 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
50 g 50 g černých vypeckovaných oliv Olivy čerstvé zralé 50 g
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá
3 3 nové brambory Brambor raný
150 g 150 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 150 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1/2 lžíce 1/2 lžíce másla Máslo kravské 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.