Nutriční hodnoty (Rychlé fazole s cizrnou a párkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 9 691 kJ / 2 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 102,87 g |
Tuky | 37,29 g |
– nasycené | 20,73 g |
– nenasycené | 16,20 g |
–– mononenasycené | 5,63 g |
–– polynenasycené | 10,57 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 197,10 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 6,23 g |
Sůl | 16,80 g |
Sacharidy | 273,70 g |
– cukry | 46,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g fazole ve slaném nálevu | Fazole v konzervě | 400 g |
400 g 400 g cizrna ve slaném nálevu | Cizrna ve slaném nálevu | 400 g |
4 nožičky 4 nožičky párků (např. debrecínské) | Párek vepřový | 160 g |
500 ml 500 ml rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžička 1 lžička červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
olej | Olej řepkový | |
kečup (podle chuti) | Kečup sladký | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
oregano | Oregano sušené | |
chilli (podle chuti) | Chilli paprička sušená |